[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]


 

Yhteystiedot

Satu Virtanen    

Ma-Pe Klo 8:00-16:00       044 525 9814

- uudet asiakkuudet

- laskutusasiat

- reklamaatio

 

Vastaava terveydenhoitaja Marika

Ma-Pe Klo 8:00-16:00        044 980 4669

-käyntivaraukset

 

Sairaanhoitaja   Minttu

Ma-Pe klo 8:00-16:00        040 652 1546

- sairaanhoidolliset asiat

 

Iltaisin ja viikonloppuisin    041 7579392

Ma-Pe klo 16:00-20:00

La ja Su klo 8:00-20:00

 

 

 Laskutus    Anne

Ma-Pe klo 8:00-16:00    041 5709873

sähköposti: hoivapalvelutlaskutus@gmail.com

Hoivapalvelut Satu Susanna

Satu Virtanen, Sairaanhoitaja, syöpähoitaja, yrittäjä

Sairaanhoitajaksi valmistuin 2003, sitä ennen olen ollut lähihoitajan työssä. Helsingissä Amiedussa kävin vanhustyön erikoistumisopinnot. Tampereen ammattikorkeassa opiskelin johtamistaidon erikoitumisopinnot. Syöpähoitajaksi kävin Hämeenlinnassa. Lisäksi Oulun seudun ammattikorkeassa valmistuin päivystäväksi sairaanhoitajaksi.  

Esimiehenä olen reilu ja tasapuolinen kaikkia kohtaan. Työyhteisössämme asioista keskustellaan ja jokaisen ammattitaitoa hyödynnetään. Työlläni voin edistää

 sitä että ikäihmiset tulevat kuulluksi ja nähdyksi. 

 

Arvostan työntekijöissäni sitä että he kohtaavat asiakkaat heitä arvostaen ja yksilöinä. He tekevät työtänsä kiireettömästi ja ammattitaidolla. Jokaisen elämänhistoriaa arvostetaan.

 

 

Marika, vastaava terveydenhoitaja

Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2002. Täydensin opintojani terveydenhoitajan AMK tutkinnolla 2014. Lisäksi kouluttauduin muistihoitajaksi 2017. Erilaisia johtamiseen liittyviä koulutuksia olen käynyt töiden ohella. Olen myös TunteVa-hoitaja. Työssä olen ollut palvelu asumisen yksiköissä, neuvolatyössä ja työterveyshuollossa. 

Tykkään työstäni, koska se on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtä saa tehdä hyvin pitkälle omalla persoonalla. Ikäihmiset on lähellä sydäntäni. 

 

 Mari, terveydenhoitaja, vyöhyketerapeutti

Olen työskennellyt aikaisemmin mm. Helsingin kaupungin kotihoidon terveydenhoitajana. Nykyisen päivätyöni lisäksi toimin vyöhyketerapeuttina. Hyvinvointiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.

Koen työni tavattoman rikkaaksi, olen saanut kohdata ihania ihmisiä niin asiakkaissa kuin työkavereissakin. Saan tehdä hoitotyötä omien arvojeni mukaisesti, asiakkaille on aikaa ja heihin ehtii oikeasti tutustua. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaamme saavat todellisten tarpeidensa ja arvojensa mukaista hoitoa. 

 

Minttu, sairaanhoitaja

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 2017, jota ennen olen tehnyt pitkän työuran lähihoitajana palvelutalossa. Sairaanhoitajana olen työskennellyt palvelutalossa, terveyskeskuksen vastaanotolla/päivystyksessä, sekä laboratoriossa näytteenotossa. Satu Susannassa aloitin työt vuoden 2022 alussa. Lisäkoulutuksina olen käynyt TunteVa-hoitaja koulutuksen, sekä koulutuksia vanhusten hoitamiseen ja haastavaan käyttäytymiseen liittyen. 

Pidän työstäni, sillä saan kohdata asiakkaat kiireettömästi. Minulle on tärkeää, että asiakkaan tarpeet tulevat ymmärretyksi ja voin helpottaa asiakkaan arkea ja auttaa sekä tukea kotona pärjäämisessä. Huippua saada työskennellä näin mukavassa työporukassa, jotka ovat työlleen omistautuneita. 

 

Soili , Perushoitaja

Olen valmistunut vuonna 1987. Työvuosia on takana yli 30 vuotta. Työtä olen tehnyt palveluasumisyksiköissä ja Satu Susannaan olen tullut 2016. Olen käynyt erilaisia koulutuksia, esim; TunteVa -hoitaja ja ryhmänohjaaja, dementiatyön lisäkoulutus sekä saattohoito. 

 

Glikeria (Riia), lähihoitaja, kosmetologi

 Aikaisemmalta koulutukseltani olen kosmetologi. Lähihoitajaksi valmistuin 2018, osaamisalani on päihde- ja mielenterveystyö. Olen työskennellyt myös läheisterapeuttina ja tehnyt kehitysvammatyötä.

 

Kirsi, perushoitaja, työnohjaaja

 

Henna, lähihoitaja

Olen Nivalasta lähtöisin oleva lähihoitaja. Aiemmin olen ollut töissä palvelutalossa. 

Olen erityisesti kiinnostunut muistisairauksista ja muistisairaiden hoitamisesta. Olen käynyt TunteVa-koulutuksen, joka antaa hyviä toimimalleja muistisairaan kohtaamiseen. Olen lisäkouluttautunut myös haavanhoitoon.

 

Virpi, lähihoitaja

Olen tehnyt lähihoitajan työtä vanhustyössä pitkän uran. Satu Susannaan tulin kesällä 2019. Ennen lähihoitajan uraani, olin hoitoapulaisena vanhainkodilla, silloin huomasin että hoitotyö on minun juttuni. 

  

Marika, lähihoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi 1996, olen suuntautunut lasten ja nuorten osaamisalaan.  Satu Susannassa olen aloittanut työt syksyllä 2020.  

 

Jenna, lähihoitaja

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2010. Työn ohessa olen opiskellut kehitysvamma-alaa, vanhustyön erikoisammattitutkinnon ( suuntautuen muistihoitaja EAT ja saattohoito EAT) ,  Näytteenotto ja asiakaspalvelu lähihoitajan työssä, sekä käynyt erilaisia koulutuksia, esim;  TunteVa-hoitaja, sekä erilaisia mielenterveyden koulutuksia.

Arvostan työssäni työyhteisön tukea, kohtaamisia asiakastyössä ja sitä että teemme arvokasta työtä. Työ on vastuullista, vaikuttavaa ja haastavaa. Työ on itsenäistä, mutta hyvät työkaverit ja esimiehet on aina tukena taustalla.  

  

Hannele, lähihoitaja

Valmistuin 2015 lähihoitajaksi suuntautuen vammaistyöhön. Työvuosia on kertynyt kehitysvammaisten kanssa työskentelystä. Satu Susannassa aloitin maaliskuussa 2021.

Työ on monipuolista ja mukavaa. 

 

Emma, geronomi

Olen aikaisemmalta ammatiltani lähihoitaja ja työskennellyt Helsingissä vanhusten palvelutalossa viiden vuoden ajan. Ikääntymiseen liittyvät asiat kiinnostivat niin, että lähdin opiskelemaan ammattikorkeakouluun geronomiksi.  

Päivi, hoitotyön avustaja

Tämä työ on tärkeää, pääsee avustamaan ihmisiä ja koen että työlläni on merkitystä. Tykkään työstäni, koska se on hyvin monipuolista. Olen aloittanut satususannassa syksyllä 2021. 

 

Reeta, lähihoitaja

Teija, lähihoitaja

Piia, lähihoitaja

Salla-Mari. lähihoitaja

 Outi, lähihoitaja 

Sanni, lähihoitaja

Susanna, lähihoitaja

 

 

 

Me välitämme, välitäthän sinäkin.